web-design-300x300

webdesign

  • magazin on-line (virtual).
  • website de prezentare.
  • web site corporate sau de institutie.
  • comunitati virtuale.

Creare site: structura grafica simpla si originala pentru site, realizarea paginilor site-ului, editarea si inserarea textului in pagini, procesarea si inserarea imaginilor si elementelor multimedia, programarea aplicatiilor necesare functionarii site-ului.

Putem face gratuit o estimare de pret pentru cererea dvs.

code-icon-avatar-transparent

tehnologii

Toate site-urile noastre respecta cele mai riguroase standarde din mediul electronic, fie ca este vorba de HTML/XHTML si CSS, PHP/SQL, Javascript/AJAX, fie ca este pe o platforma WordPress, Blogger, Flash, HTML, OpenCart, Magento sau altele…

Limbajele de programare si standardele de design evolueaza, de aceea este necesara o “revizie periodica” a scripturilor si interfetei grafice a site-ului. Astfel site-ul dumneavoastra va functiona in permanenta corect, fara erori si va avea un design proaspat, ingrijit si mereu la moda.

seo-icon-300x300

SEO este prietenul tau!

Un site pe internet este atat o carte de vizita pentru dumneavoastra sau firma dumneavoastra, cat si o modalitate de a gasi noi clienti. Si cum de fapt clientii va vor gasi site-ul si nu invers, este necesar ca acesta sa fie cat mai vizibil pe internet. In general, vizibilitatea pe internet este echivalenta cu pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare (Google, Yahoo).
Atunci cand o persoana cauta prin intermediul unui motor de cautare servicii pe care le oferiti si dumneavoastra, sansele ca acea persoana sa ajunga la site-ul dumneavoastra sunt cu atat mai mari cu cat pozitia pe care o aveti in rezultatele acelei cautari este mai avantajoasa.

mobile-friendly

mobile friendly

De obicei un site web este foarte greu de navigat atunci cand este accesat de pe un telefon mobil sau smart phone. Incercati sa deschideti un site existent pe web de pe un Blackberry, iPhone, Android, Nokia sau orice alt tip de telefon mobil.

Veti observa ca modul de navigare si accesare al paginilor nu este la fel ca atunci cand accesam de pe un Desktop sau Laptop. Cum numarul celor care utilizeaza navigarea pe internet de pe telefonul mobil a crescut considerabil, este foarte util sa luati in considerare crearea unei versiuni a site-ului compatibila cu browserele telefoanelor mobile.

branding

branding

Un brand reprezinta personalitatea unica, originala si inconfundabila a unei companii sau a unui produs ori serviciu.
Pentru a avea succes un brand trebuie nu doar sa foloseasca inteligent toate canalele de comunicare cu clientii/potentialii clienti, ci si sa aiba elemente clare de diferentiere fata de competitie, elemente ce pot fi obtinute prin apelarea la servicii profesionale.

graphicicon-300x300

identitate vizuala si grafica publicitara

Identitate vizuala inseamna nume, logo, slogan si declaratie de principii, care serveste, pe viitor, drept ghid pentru mentinerea coerentei brandului.

Realizam orice tip de materiale publicitare pentru campanile dumneavoastra de promovare: cataloage de prezentare, mape de prezentare, pliante, brosuri, bannere, afise, prelucrare imagini.