webdesign

  • magazin on-line (virtual).
  • website de prezentare.
  • web site corporate sau de instituție.
  • comunități virtuale.

Creare site: structură grafică simplă și originală pentru site, realizarea paginilor site-ului, editarea și inserarea textului în pagini, procesarea și inserarea imaginilor și elementelor multimedia, programarea aplicațiilor necesare funcționării site-ului.

Putem face gratuit o estimare de preț la cererea ta.

tehnologii

Toate site-urile noastre respectă cele mai riguroase standarde din mediul electronic, fie este vorba de HTML/XHTML și CSS, PHP/SQL, Javascript/AJAX, fie este pe o platformă WordPress, Blogger, Flash, HTML, OpenCart, Magento sau altele…

Limbajele de programare și standardele de design evoluează, de aceea este necesară o “revizie periodică” a scripturilor și interfeței grafice a site-ului. Astfel site-ul tău va funcționa în permanență corect, fără erori și va avea un design proaspăt, îngrijit și mereu la modă.

SEO este prietenul tău!

Un site pe internet este atât o carte de vizită pentru tine sau firma ta, cât și o modalitate de a găsi noi clienți. Și cum de fapt clienții îți vor găsi site-ul și nu invers, este necesar ca acesta fie cât mai vizibil pe internet. În general, vizibilitatea pe internet este echivalentă cu poziționarea în rezultatele motoarelor de căutare (Google, Yahoo).

Atunci când o persoană caută prin intermediul unui motor de căutare servicii pe care le oferi și tu, șansele acea persoana ajungă la site-ul tău sunt cu atât mai mari cu cât poziția pe care o ai în rezultatele acelei căutări este mai avantajoasă.

mobile friendly

De obicei un site web este foarte greu de navigat atunci când este accesat de pe un telefon mobil sau smart phone. Încearcă deschizi un site existent pe web de pe un Blackberry, iPhone, Android, Nokia sau orice alt tip de telefon mobil.

Vei observa modul de navigare și accesare al paginilor nu este la fel ca atunci când accesezi de pe un Desktop sau Laptop. Cum numărul celor care utilizează navigarea pe internet de pe telefonul mobil a crescut considerabil, este foarte util iei în considerare crearea unei versiuni a site-ului compatibilă cu browserele telefoanelor mobile.

branding

Un brand reprezintă personalitatea unică, originală și inconfundabilă a unei companii sau a unui produs ori serviciu.

Pentru a avea succes, un brand trebuie nu doar folosească inteligent toate canalele de comunicare cu clienții/ potențialii clienți, ci și aibă elemente clare de diferențiere față de competiție, elemente ce pot fi obținute prin apelarea la servicii profesionale.

identitate vizuală si grafică publicitară

Identitate vizuală înseamnă nume, logo, slogan și declarație de principii, care servește, pe viitor, drept ghid pentru menținerea coerenței brandului.

Realizăm orice tip de materiale publicitare pentru campanile tale de promovare: cataloage de prezentare, mape de prezentare, pliante, broșuri, bannere, afișe, prelucrare imagini.